Розділ Події

У Шепетівці відкрили Центр рекрутингу української армії

Автор 10 жовтня 2024, 15:43

10 жовтня у Шепетівці за участі уповноваженого представника Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексія Бежевця, заступника міського голови Віталія Янушевського та голови Шепетівської районної військової адміністрації Олексія Глушакова відбулось відкриття центру рекрутингу української армії.

Загалом це 42 центр рекрутингу в Україні та третій у Хмельницькій області. Наприкінці липня такий заклад відкрили у Хмельницькому, а 9 жовтня у Кам’янці-Подільському.

Армії потрібні вмотивовані люди, які свідомо роблять свій вибір служити на конкретній посаді в конкретній частині. Рекрутинг – це саме про добровільний та свідомий вибір.

В центрі військовозобов’язані у комфортних, сприятливих умовах зможуть самі обрати рід військ, а також визначитися з місцем та способом проходження служби. Центр рекрутингу дасть можливість майбутнім військовослужбовцям прийти та обрати спеціальність, за якою вони бажають служити. У новому центрі доступні різні вакансій у підрозділах Сил оборони України.

Основне завдання спеціалістів центру — надати консультацію, відповісти на всі запитання та допомогти особі долучитися до Сил оборони України, супроводжувати кандидата до призначення на посаду в обрану військову частину. Працюватиме Центр рекрутингу у Шепетівці за адресою: вулиця Соборності, 4. Охочі можуть звертатися сюди з понеділка по четвер з 8:00 до 17:15, у п'ятницю – з 8:00 до 16:00. Тел.095-945-63-35, 096-435-89-48.

Тут не будуть роздавати повістки, натомість можна знайти посаду в Силах оборони згідно зі своїм цивільним досвідом та вподобаннями.

Центр рекрутингу української армії — пілотний проєкт Міністерства оборони України, покликаний побудувати прозору та ефективну модель залучення громадян на військову службу. Тут рекрутери надають інформацію щодо вакансій, а також супроводжують кандидата на шляху до призначення на посаду у військовому підрозділі. Центр рекрутингу української армії пропонує вакансії у Збройних силах України, поступово розширюючи перелік на всі Сили безпеки та оборони України.

Варто зауважити, на сьогодні по Україні до центрів рекрутингу української армії звернулося 20 150 людей. Значна їх кількість – це жінки. Серед кандидатів до Сил оборони їх кількість складає 18%.

Останнє редагування 10 жовтня 2024, 15:49
0
репостів
0
репостів