Мешканець Вінничини вкрав у Славуті мікроавтобус щоб доїхати на ньому додому

Автор 10 жовтня 2024, 11:38

У Славуті поліцейські оперативно розшукали викрадений мікроавтобус і затримали зловмисника. Злодієм виявився 31-річний житель Вінницької області, який вже раніше мав проблеми із законом. На момент вчинення злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. На викраденому мікроавтобусі мав намір поїхати додому. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

9 жовтня близько 03:20 години до відділення поліції № 1 Шепетівського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що у Славуті по вулиці Волинській викрали вантажний мікроавтобус «MERCEDES-BENZ VARIO 814 D», що належить місцевому жителю.

Поліцейські в ході оперативно-розшукових заходів знайшли викрадений автомобіль та встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний житель Вінницької області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції вже оголосили зловмиснику підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Слідчі дії тривають.

Шепетівське районне управління поліції 

0
репостів
0
репостів