Вівторок, 14 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці збирались музейники з 11 областей України
Розділ Культура

 9-10 вересня в Музеї пропаганди відбувся навчально-практичний семінар для музейників "Сучасний музей та його роль у суспільстві як інституції пам'яті". Захід був організований та проведений спільно Український інститут національної пам'яті та за підтримки Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА.

6 медалей різного ґатунку здобули шепетівські важкоатлети на чемпіонаті області
Розділ Спорт

11 вересня 2021 року у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед ДЮСШ, СДЮШОР, УОР, спортивних ліцеїв. До участі у чемпіонаті було заявлено 135 спортсменів з різних куточків Хмельницької області. Честь Шепетівки захищали 7 вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 14 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 91599 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3618 - діти, 4900 - медпрацівники.

Сьогодні відбулося урочисте відкриття спортивного залу Цвітоського ліцею Улашанівської сільської ради Шепетівського району. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницькоє облдержадміністрації.

Уряд ухвалив зміни до постанови № 1236, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню COVID-19. Постанова набирає чинності через 7 днів з моменту публікації. 

0
репостів
0
репостів