Вівторок, 13 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка

У Шепетівській міській раді прийняли рішення, що цьогоріч встановлювати новорічну ялинку на площі Тараса Шевченка не будуть. Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль у себе на сторінці.

З 8 по 10 листопада Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено дистанційно Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи» 2022 року. Учасниками заходу стали учні закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти, студенти закладів вищої освіти з 20 регіонів України та м. Києва.

За замах на вбивство колишньої співмешканки і вбивство її сина жителя Шепетівського району на 17 років відправили за ґрати. Також суд зобов’язав зловмисника сплатити потерпілій пів мільйона гривень моральної шкоди.

Сьогодні о 10:25 вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини отримали повідомлення, що у Шепетівці на вулиці Некрасова зайнявся автомобіль Volkswagen Passat B4. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Сьогодні, 13 грудня, відключення електропостачання у споживачів буде відбуватись по одній черзі. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю Хмельницькобленерго

0
репостів
0
репостів