Понеділок, 19 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка

У неділю, 18 грудня, у Нетішині відбувся благодійний Різвяно-Новорічний ярмарок. Участь у ньому взяли нетішинські заклади освіти та Палац культури.

Зважаючи на доведену величину навантаження на Хмельницьку область, у вівторок, 20 грудня, відключення електропостачання будуть відбуватись, як і сьогодні, одночасно за двома чергами. Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго.

Сьогодні під час відкриття традиційної щорічної всеукраїнської науково-практичної конференції “XVII педагогічні читання пам’яті Миколи Дарманського” начальник ОВА Сергій Гамалій разом зі своїм заступником Володимиром Юр’євим привітали лауреатів премії імені Миколи Дарманського в галузі освіти та науки. На урочисту подію, що відбулась в приміщенні облдержадміністрації, завітали кращі представники освітянської галузі Хмельниччини.

100 років це більше, чим просто красива дата. 100 років – це довгий, тернистий шлях, це незліченна кількість подій побачених наживо, це мудрість, знання та досвід, це ціла епоха. Прожити століття - для більшості це здається фантастикою, але не для Безверхньої Варвари Гнатівни, яка напередодні, 17 грудня, святкувала свій почесний ювілей.

7 медалей здобули шепетівські важкоатлети у відкритому чемпіонаті в Городку
Розділ Спорт

18 грудня 2022 року відбувся відкритий чемпіонат Городоцького спортивного клубу «Епіцентр» серед юнаків та дівчат з важкої атлетики присвячений Дню святого Миколая. Честь Шепетівки захищали 7 вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренерів-викладачів Медведя Володимира Івановича та Медведя Аркадія Володимировича.

Маша Плахова з гордістю носить кулон із шевроном 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, де служив її батько Руслан Плахов, і у складі якої виконав свій останній обов'язок перед Україною. Сьогодні Маша, з мамою Оксаною, отримали нагороду батька - орден "За мужність" ІІІ ступеня.

Інтерактивна вистава "Пригоди на свято Миколая" пройшла у селі Старий Кривин, що у Шепетівському районі. Головна роль у дійстві дісталась майору поліції Петру Чесновському, начальнику сектору взаємодії з громадами Шепетівського районного управління поліції.

Подарунків та приємних сюрпризів на новорічні свята чекають як дорослі, так і діти, особливо у тих областях, які тривалий час були в окупації, а зараз перебувають під обстрілами рашистів. Тож аби без презентів від Святого Миколая не залишилися діти Херсонщини відбулась акція “Сила любові”.

0
репостів
0
репостів