Четвер, 01 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка

З 1 грудня 2022 року розпочалася заборона на вилов річкових раків у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області. Враховуючи рекомендації Інституту рибного господарства НААН України, заборона триватиме до 30 червня 2023 року включно.

У Шепетівці триває спартакіада серед навчальних закладів з нагоди Дня Збройних Сил України
Розділ Спорт

З 29 листопада по 6 грудня  2022 року в Шепетівській міській територіальній громаді триває Спартакіада серед навчальних закладів з нагоди Дня Збройних Сил України. До участі в Спартакіаді заявилося вісім навчальних закладів.

Вчора у Шепетівці розпочали демонтаж пам'ятника комуністу Миколі Островському. Сьогодні роботи ще не встигли завершити, а вже активізувались місцеві колаборанти.

Хмельницьке обласне Управління лісового та мисливського господарства оголоисло заборону полювання на хутрових і парнокопитних звірів. Відповідні накази підписав начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій «Про ведення в дію рішення ради оборони Хмельницької області» та «Про тимчасову заборону здійснення полювання на хутрових звірів на території Хмельницької області».

Шепетівський міськрайонний суд ухвалив вирок жителю Шепетівщини, що вкрав інструменти з автомобіля комунального підприємства. 51-річного жителя визнано винуватим у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану (частина 4 статті 185 КК України), та призначив йому покарання – 5 років позбавлення волі зі звільненням від його відбування з випробуванням, встановивши іспитовий термін – 2 роки.

Школи Шепетівщини беруть участь у міжнародному проекті Flowers4school. Це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення Українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України.

На Шепетівщині поліцейські оперативно розшукали хлопця, який викрав автівку і скоїв ДТП. У результаті автопригоди автомобіль суттєво пошкодився. Як виявилось, викрадач перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Дізнавачі Шепетівського районного управління поліції оголосили підозру 34-річному жителю Рівненщини, у якого поліцейські виявили підроблене водійське посвідчення. Подія відбулась на початку листопада цього року у селі Ленківці, що на Шепетівщині.

Сьогодні, 1 грудня 2022 року, розпорядженням НЕК «Укренерго» збільшено дозволену величину потужності Хмельницькій області на рівні 65% від тої величини, яку область споживала до масованих атак. Відключення відбуватимуться за Графіком погодинних відключень та розповсюджуватимуться на основні черги.

0
репостів
0
репостів