П'ятниця, 30 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Хоч як би ворог не намагався зруйнувати критичну інфраструктуру України та залишити нас у темряві, енергетики роблять все можливе і не можливе задля того, що б українці мали змогу підготуватися до Нового року та зустріти його в освітлених оселях, без погодинних відключень.

На Хмельниччині комендантська година в новорічну ніч не змінюється. Начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій нагадав, що обмеження діють з 00.00 до 05.00 години.

На Шепетівщині поліцейські продовжують здійснювати новорічні мрії дітей. У рамках акції «Мріяти про майбутнє разом» правоохоронці завітали до багатодітної сім’ї в селі Климентовичі на Шепетівщині, де батько сам виховує трьох діток. У ролі помічників Святого Миколая виступили працівники ювенальної превенції на чолі з начальником управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області Геннадієм Сибігою.

Театр-студія "Дивовижні" презентувала шепетівчанам нову комедійну виставу
Розділ Культура

Днями у Шепетівському міському будинку культури відбулася презентація нової вистави театру-студії "Дивовижні". На цей раз вибір акторів пав на палку венеційську комедію "Труффальдіно. Або слуга двох панів" за п'єсою Карло Гольдоні.

Благодійний фонд «Рокада» надав багатодітним переміщеним родинам з вразливих категорій та інвалідам гуманітарну допомогу: матраци, подушки, ковдри, рушники, термоси, спальні мішки, постільну білизну, ліхтарики, комплекти посуду, засоби жіночої гігієни, дитячі підгузки. Вже вдруге фонд долучається до підтримки нашої громади.

0
репостів
0
репостів