Четвер, 22 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Завтра, 23.12.2022 року, відключення продовжуватимуться за двома чергами згідно з Графіком погодинних відключень. Тобто діятиме схема «4 на 4»: 4 години електрична енергія буде відсутня, 4 години буде постачатися.

У Шепетівському районі за останню добу було зафіксовано дві пожежі житлових будинків. В обох випадках займання сталось через недоліки конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

На фоні підвищення рівня захворюваності на грип та ГРВІ у Хмельницькій області фіксується деяке зниження числа нових випадків COVID-19. Зокрема, за тиждень з 9 до 15 грудня зареєстровано 255 хворих на COVID-19, що на 7 випадків менше, ніж тижнем раніше.

Без перебільшення, сьогодні на передовій енергетичного фронту потрібно мати неабияку витримку й здатність на прометеївську самопожертву, аби протистояти викликам воєнного часу. Й нині поле бою енергетиків, на якому вони відстоюють світло для співвітчизників, — терени усієї країни. З їхньої надійної руки першою елект­рична іскра приходить й на звільнені території.

У четвер, 22 грудня, у відповідності до доведеної величини навантаження на Хмельницьку область, відключення відбуватимуться за схемою «4 на 4», тобто 4 години електрична енергія буде відсутня, після чого постачатиметься споживачам протягом 4 годин.

Розпочалася триста друга доба російського широкомасштабного вторгнення. На сьогодні, за майже 10 місяців, росія втратила в Україні вже понад 100 тисяч особового складу, три тисячі танків та близько шести тисяч інших бронемашин.

0
репостів
0
репостів