Субота, 17 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Цього тижня, в 14 регіонах України, в тому числі у Шепетівці, до "Пунктів незламності" було передано чудових "Бабусиних зайців". Це все робилось в рамках проєкту, покликаного відновлювати зв’язок поколінь.

8 листопада 2022 близько 14 години 30 хвилин в місті Славута, неподалік гуртожитку ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» підліток здійснив декілька пострілів з пневматичного пістолета Макарова по іншому непонолітньому, внаслідок чого один постріл прийшовся по лівій нозі останнього із залишенням почервоніння округлої форми, невеликого діаметра, чим вчинив правопорушення, передбачене ст.173 КупАП. Про це йдеться у постанові Славутського міськрайонного суду.

Шепетівські волейболісти здобули Кубок Князів Острозьких
Розділ Спорт

У Нетішині відбувся благодійний турнір у в рамках заходів до 35-річчя пуску першого енергоблока Хмельницької АЕС. Волейболісти змагалися за Кубок Князів Острозьких. Усі спортивні заходи цьогоріч організовані з благодійною метою, щоб підтримати Збройні сили України. Про це повідомили на сторінці енергетиків.

Аферисти ошукали ізяславчинина на майже 50 тисяч гривень під виглядом продажу мінітрактора. Ще один потерпілий з міста Славута втратив 1400 гривень, намагаючись придбати дрова в інтернеті.

Вчорашня масована атака спричинила збільшення дефіциту електричної енергії в об’єднаній енергосистемі України. Відповідно на сьогодні, 17 грудня, НЕК «Укренерго» довело відчутно меншу величину навантаження на Хмельницьку область (на денний та нічний час).

0
репостів
0
репостів