Середа, 21 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка

На жаль, сьогодні відбулося пошкодження лінії електропередачі 110 кВ. Наразі електрична енергія відсутня у Старокостянтинівській та Старосинявській громадах, частково у Шепетівській, Красилівській та Полонській. Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго.

Днями мрії 1200 дітей Дар’ївської та Музиківської громад, що на Херсонщині, здійснилися – до них завітав Святий Миколай з безліччю подарунків: іграшками, солодощами та теплими речами. Про це повідомили на сторінці Хмельницької ОВА.

Відбулась чергова поїздка на передову до наших захисників та захисниць з 88 окремого батальйону територіальної оборорони 106 БрТрО, які дислокувались на Бахмутському напрямку. Про це повідомили у Добровольчому формуванні Шепетівки.

Епідемія грипу та ГРВІ, яка розпочалась на 49 тижні поточного року, продовжилась і на 50 тижні (12.12-18.12.22р.), коли було зареєстровано 11082 захворілих, що в 1,3 рази перевищує рівень минулого тижня. Показник захворюваності на 100 тис. населення склав 889,36 і на 39,9% перевищив пороговий рівень. Захворюваність зросла як серед дітей, так і серед дорослих.

З нового року кожен громадянин України, який досяг повноліття, зможе безкоштовно отримати 5 світлодіодних ламп на заміну старих ламп розжарювання. І в такий спосіб зробить свій внесок у допомогу енергетикам щодо балансування електросистеми України. Про це зазначила Перший віцепрем'єр-міністр - Міністр економіки України Юлія Свириденко у прямому ефірі Національного телемарафону.

Дзвінкими голосами дітей наповнилася зала інформаційного центру Хмельницької АЕС. Учасники конкурсу "Атомна енергетика і ми" приїхали з різних куточків Хмельниччини, а також сусіднього Острога на церемонію нагородження. Цього року конкурс проводився за двома напрямами – конкурс дитячої творчості та рефератів.

Протягом 20-21 грудня у Шепетівському районі рятувальниками було зареєстровано дві пожежі. Одна з них, на жаль, завершилась фатально. Про це повідомили  у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів