П'ятниця, 16 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні у просторій залі Шепетівського будинку культури для діток процювала майстерня Святого Миколая. Гості могли не тільки побешкетувати та повеселитись із Зимою та символом Нового Року 2023 - Котиком, а і виготовити ялинкові прикраси - Різдвяну ялинку, новорічний медальйон та гіпсову іграшку.

Під час ротації на звільненій Харківщині співробітники Шепетівського райуправління поліції отримали обереги та листи від діток з Білогірської громади. Поліцейські справді вірили, що вони їх захищають та оберігають. Тож напередодні Дня Святого Миколая правоохоронці вирішили відвідати діток і подякувати кожному особисто.

У межах музейних занять, спрямованих на популяризацію української ідентичності, патріотичне виховання, наукова співробітниця Музею пропаганди провела майстер-клас для школярів ЗОШ № 1. Про це розповіли на сторінці музейного закладу.

Через масовану ракетну атаку та спрацювання сигналу «Повітряна тривога» енергетики були змушені зупинити виконання відновлювальних робіт на обладнанні, що живить північні громади області. Про це повідомили в АТ "Хмельницькобленерго".

0
репостів
0
репостів