Четвер, 29 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка
У Коськові сьогодні прощались із захисником Леончуком Іваном
Розділ Події

Сьогодні скорботний день для жителів села Коськів Шепетівського району. З самого ранку жителі села "живим" коридором зустрічали траурний кортеж із загиблим воїном Леончуком Іваном Олександровичем.

По 750 грн за подарунок витратило комунальне підприємство «Шепетівський парк культури і відпочинку» для своїх працівників та їх дітей. Про це дізнались фахівці проєкту Dozorro Transparency International Ukraine, які аналізували цьогорічні закупівлі солодощів для дітей працівників бюджетної сфери.

За підозрою у вчиненні злочину затримали 44-річного сусіда потерпілої. У скоєному чоловік зізнався, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Над Хмельниччиною ППО збила 2 крилаті ракети
Розділ Події

Сьогодні, о 8 ранку, по всій Україні було оголошену повітряну тривогу, ворог вчерговий раз здійснив масований обстріл. Завдяки силам протиповітряної оборони, із 69 ракет запущених окупантами, 54 вдалось знищити. Зокрема, над Хмельниччиною було збито 2 крилаті ракети.

З метою забезпечення адресності соціальної допомоги та створення зручних процедур для людей під час воєнного стану, за ініціативи Мінсоцполітики Уряд 27 грудня прийняв постанову “Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 6 жовтня 2021 р. № 1040 і від 7 березня 2022 р. № 214”.

На єврейському кладовищі у Шепетівці викрали ворота й хвіртку. Про це повідомили у Європейській ініціативі зі збереження єврейських кладовищ (ESJF) — організації, що опікується місцями єврейських поховань в Україні та інших країнах Європи і встановила захисний паркан зокрема на цьому цвинтарі.

Після масштабних ракетних ударів по українській енергетиці з боку рашистського агресора в багатьох регіонах країни застосовуються обмеження електропостачання споживачам з метою балансування та стабільної роботи всієї електромережі. Останнім часом до Держенергонагляду та інших органів влади надходять чисельні звернення від громадян щодо нестабільного і періодичного електропостачання або його відсутності. Відомством підготовлено відповіді та роз’яснення на запитання, які турбують споживачів найбільше.

26 грудня, родина Поремських, отримала нагороду сина — орден «За мужність» ІІІ ступеня. Мав за честь бути присутнім при вручені нагороди голова Понінківської ТГ Шепетівського району Геннадій Гончаренко.

Сьогодні, 29 грудня, близько другої години ночі до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у селі Плесна Шепетівського району. Про пожежу повідомили сусіди, які і виявили займання. Негайно на виклик спрямували чергову варту надзвичайників 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ.

Співробітники Служби безпеки України проводять контррозвідувальні (безпекові) заходи на семи об’єктах УПЦ (МП) у Хмельницькій області. Зокрема йдеться й про Єпархіальне управління Шепетівської єпархії УПЦ МП та Свято-Михайлівський кафедральний собор (м. Шепетівка).

0
репостів
0
репостів