Четвер, 15 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка

З метою проведення відновлювальних робіт на високовольтному обладнанні, завтра, 16 грудня буде тимчасово знеструмлено деякі громади на півночі області, а саме: Красилівську, Старокостянтинівську, Старосинявську, частково Полонську та Шепетівську громади. Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю АТ Хмельницькобленерго.

У Шепетівській музичній школі відбувся благодійний концерт
Розділ Культура

Сьогодні, 15 грудня 2022 року, в приміщенні концертної зали Шепетівської музичної школи відбувся Різдвяний благодійни концерт "Колядочка для воїна". На концерті збирали кошти на потреби 88 батальйону Шепетівської ТРО. Про це повідомили на сторінці освітнього закладу.

14 грудня набрали чинності відразу дві постанови Кабінету міністрів України №1019 та №1299, які вносять зміни в процедуру реєстрації та перереєстрації транспортних засобів. Що саме зміниться в алгоритмі реєстрації та перереєстрації транспортного засобу розповів заступник начальника регіонального сервісного сервісного центру ГСЦ МВС Віталій Ковальчук на брифінгу з представниками ЗМІ.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 45-річний полончанин. Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 15 грудня, близько 06:00 години у м. Полонне.

У зв’язку із технологічними порушеннями на іншій ділянці електромереж області, заплановані відновлювальні роботи на високовольтному обладнанні, які б призвели до тимчасового знеструмлення Красилівської та Старокостянтинівської громад, частково Полонської, Шепетівської громад та північної частини Хмельницького (мікрорайонів Озерної, Виставки, Заріччя) на ранок скасовано. 

0
репостів
0
репостів