Вівторок, 20 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Завтра частково знеструмлять частину Полонської, Шепетівської громад та Славуту, але є й хороші новини
Розділ Спорт

На 21 грудня енергетики вкотре планують проведення ремонтних робіт на високовольтному обладнанні, що живить північні громади області та частину Хмельницького. Нагадаємо, це вже третій анонс ремонтних робіт, попередні зірвались через аварію та обстріли.

Понад 1000 годин необхідного тепла та світла для наших захисників на передовій виготовили в Крачанівській гімназії, що у Грицівській громаді у Шепетівському районі. Ідея створення окопних свічок виникла під час однієї з онлайн лінійок ( з вересня заклад працює дистанційно) у голови шкільного самоврядування та її радо підтримали всі, і діти,і батьки ,і весь шкільний колектив.Тож закипіла робота,а школа перетворилась на маленький волонтерський штаб.

На Шепетівщині в рамках проєкту «Мріяти про майбутнє разом» поліцейські здійснили мрію 8-річної дівчинки. Цей проєкт започаткований ювенальною поліцією України спільно з одним із благодійних фондів. Він покликаний допомогти дітям, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують нашої підтримки. 

Святий Миколай вітав маленьких гостей нашої громади та дітей загиблих Героїв
Розділ Події

Вчора у "Волонтерської Арти" був дуже насичений робочий день, адже їм довелось допомагати Святому Миколаю вітати діток ВПО та загиблих Героїв зі новорічними святами.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції встановлюють обставини ДТП, у якій травмувались двоє дітей. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 19 грудня, неподалік с.Радошівка, що у Ізяславській громаді.

Діти пільгових категорій завітали на театралізовані гостини у вітальню Святого Миколая
Розділ Культура

Знову прийшла чарівна пора Різдва й новорічних свят, до нас завітав Святий Миколай з подарунками. 19 грудня для дітей пільгових категорій було організовано святкову виставу «Чудотворцю Миколай, нас усіх оберігай!», яка пройшла в міському будинку культури.

Шепетівчани здобули нагороди чемпіонату України з бойового самбо
Розділ Спорт

16-18 грудня у місті Мукачево пройшов чемпіонат України з бойового самбо серед дорослих, юніорів та юнаків у розділі ”Про-фулл”. Збірна команда Хмельницької області посіла друге командне місце серед дорослих та третє командне місце серед юніорів, загалом наші спортсмени здобули 3 перших місця, 4 других та 8 третіх місць.

У Шепетівці закупили фотовідбивні люмінесцентні дорожні знаки. Сьогодні їх почнуть встановлювати на вулиці Судилківській та Героїв Небесної Сотні, від відділення "Приватбанку" до магазину "Щедрослав". Про. це повідомив шепетівський міський голова.

0
репостів
0
репостів