Понеділок, 12 грудня 2022 — Сайт міста Шепетівка
На вулиці Судилківській у Шепетівці розташовані три з шести ділянок, котрі продавали.
Розділ Бізнес

Минулого тижня Шепетівська міська рада провела одразу шість торгів щодо продажу шести земельних ділянок несільськогосподарського призначення. Загальна сума коштів, яку може отримати міський бюджет за результатами аукціонів, склав 2,949 мільйона гривень. Про це стало відомо в результаті моніторингу сайту “Прозорро. Продажі”.

12 грудня в Шепетівській міській раді за участі заступника міського голови Галини Безкоровайної та старшокласників, які беруть участь у загальноміській програмі «Школа лідерів» провели день учнівського самоврядування та засідання учнівської сесії.

Шепетівський районний відділ ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ» повідомив оперативна інформацію щодо захворюваності на COVID-19 за період з 5 по 11 грудня.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій травмувалась 12-річна дівчинка. Подія відбулась вчора, 11 грудня близько 10 години 30 хвилин у м.Славута по вулиці Грушевського.

7 грудня 2022 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс-захист науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок.

Апеляційний суд погодився з вироком суду першої інстанції у справі колишньої очільниці Грицівської громади: експосадовиця винна у зловживанні впливом і повинна сплатити 12750 гривень штрафу. Апеляційну скаргу її адвоката ХАС залишив без задоволення.

0
репостів
0
репостів