Розділ Події

У Грицівській громаді попрощалися із захисником Юрієм Сампірем

Автор 18 липня 2024, 15:24

Сьогодні, 18 липня 2024 року, жителі Грицівської громади зі скорботою та болем в останню земну дорогу провели односельчанина Юрія Сампіра. Про це повідомили у селищній раді.

Юрій Сампір народився 10 лютого 1976 року в селищі Гриців. Тут пройшло дитинство, тут навчався у місцевій школі. Після закінчення школи навчався у Грицівському професійному училищі № 38. Юрій чуйний та уважний товариш завжди готовий підставити плече підтримки.

З початком повномасштабного вторгнення, уже 11 травня 2022 року Юрій став на захист рідної землі. Старший сержант, начальник обслуги радіолокаційної станції виявлення радіолокаційного відділення командного пункту військової частини А3730, вірний військовій присязі син України, мужній, відважний воїн віддав найдорожче – своє життя.

Загинув Юрій САМПІР 13 липня 2024 року виконуючи бойові завдання, під час ворожого мінометного обстрілу, перебуваючи у відрядженні у складі Харківського Національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба, в районі населеного пункту Стариця, Харківської області.

Сьогодні ЮРІЙ востаннє побував на земних гостинах у батьківській оселі та рідному селищі. Односельці зустріли воїна та провели в останню дорогу живим коридором «Шани».

Поховали Юрія САМПІРА в рідному Грицеві з усіма військовими почестями.

Розділяємо горе мами, дружини, дітей, родини, друзів та низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю Героя України.

Світлий спомин про мужнього Захисника України ЮРІЯ ПЕТРОВИЧА САМПІРА назавжди залишиться в наших серцях.

Він наближав нашу Перемогу!

Слава і Шана Герою України!

Вічна пам’ять…

0
репостів
0
репостів