Розділ Події

На Шепетівщині у засвіти провели захисника неба Олійника Олега

Автор 07 червня 2024, 14:57

Судилківська громада знову у жалобі, знову важка втрата: 7 червня 2024 року зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисника України, жителя села Велика Медведівка, Олійника Олега Олександровича.

Олійник О.О. народився 19 лютого 1974 року у селі Велика Медведівка, тут пройшло дитинство, тут навчався у початковій школі, загальну середню освіту здобував у Травлинській зош I-III ступенів. Зростав доброзичливим, ввічливим юнаком, любив спорт, цікавився технікою.

Після закінчення школи навчався професії водія у м.Шепетівці. Здобув професію - став першокласним водієм. Водійські навички згодилися як у мирному житті, так і під час військової служби.

Трудова біографія Олега Олександровича розпочалася після служби у лавах армії: працював електриком у колгоспі в рідному селі, трохи згодом влаштувався на службу до одного з військових об’єктів м.Шепетівки, перебував на службі 5 років, працював також у корпорації «Сварог Вест Груп», займався механізованим обробітком полів. Був працелюбним та майстровитим.

На військову службу Олійник О.О. був призваний 15 листопада 2023 року Шепетівським РТЦК та СП. Олійник О.О. - водій-механік зенітно-ракетної бригади однієї з військових частин, солдат, вірний присязі син України, патріот рідної землі, надійний побратим і товариш, у складі зенітно-ракетної бригади відважно захищав небо України від російського агресора. 05 червня 2024 року Його хоробре серце перестало битися.

Олійник О.О. був підтримкою для своєї сім’ї, Він - люблячий чоловік та батько. У Олега Олександровича залишилися дружина, донька та син. Біль, сльози, гіркота непоправної втрати…Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю Героя України.

Сьогодні Олег Олександрович востаннє побував на земних гостинах у найрідніших та найдорожчих серцю людей у Великій Медведівці. Провести Захисника до місця останнього спочинку прийшли побратими - військовослужбовці, представники духовенства, представники місцевої влади, жителі громади, друзі, колеги і всі, хто знав Олега. Односельці провели Захисника в останню дорогу живим коридором Шани.

Поховали Олійника О.О. у рідній В.Медведівці з усіма військовими почестями.

Світлий спомин про мужнього Захисника України Олійника О.О., про Його звитягу, назавжди залишиться в наших серцях - Він наближав нашу Перемогу!

Слава і Шана Герою України!

Вічна пам’ять!

Судилківська селищна рада

Останнє редагування 07 червня 2024, 15:05
0
репостів
0
репостів