Шепетівський міський центр ПМСД отримав електромобіль

Автор 07 червня 2024, 16:14

Сьогодні медична сфера Хмельниччини отримала чергову технічну підтримку для мобільності надання послуг та забезпечення безперебійної роботи електромережі лікарень. Про це повідомили у Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

Так, для медичних представників громад області, начальник ОВА Сергій Тюрін вручив ключі від трьох новеньких електромобілів MG4 EV, призначених для центрів первинної медико-санітарної допомоги та 13 електрогенераторів підвищеної потужності.

Зокрема один з електромобілів дістався й КНП "Шепетівський міський центр ПМСД". Головний лікар Градомський Віталій Валентинович отримав ключі із рук начальника Хмельницької ОВА.

“Щиро дякуємо державі за підтримку, дякуємо нашим міжнародним партнерам за те, що зміцнюють наше матеріально-технічне забезпечення для надання вчасних і якісних медичних послуг для нашого населення,” – наголосив Сергій Тюрін.

Варто зазначити, що придбання авто для лікарень області стало можливим завдяки сприянню Міністерства охорони здоров’я України, Глобального фонду фінансування між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку та ТОВ «ВІДІ-КРАЙ МОТОРЗ».

Окрім того, ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» отримала від польської фірми-донора Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych генератори, які були розподілені між закладами охорони здоров’я області відповідно до їх потреб.

Останнє редагування 07 червня 2024, 16:25
0
репостів
0
репостів