Розділ Інше

Як відпочити в Албанії на Іонічному та Адріатичному морі - сезон 2024

Автор 05 червня 2024, 19:27
Як відпочити в Албанії на Іонічному та Адріатичному морі - сезон 2024 на правах реклами

Морські курорти приваблюють кришталево чистою водою, безтурботним відпочинком на пляжі, знайомством з новими країнами та пам'ятками. Недорогі путівки на відпочинок в Албанії сезону 2024 року багатьом українським туристам відкриють найцікавіший напрямок пляжного відпочинку. За оцінками експертів онлайн турагенції АНЕКС Тур, абсолютна більшість туристів, що вже відвідали пляжі Албанії, планують новий візит до Іонічного та Адріатичного узбережжя. Чим приваблює туристів відпочинок в Албанії та як організувати відпустку?

Недорогі путівки на море в Албанію

Порівняно з сусідніми країнами відпочинок на курортах Албанії коштує недорого, реклама курортів лише набирає обертів. В Албанії дешеві продукти, вигідні умови оренди шезлонгів на пляжах, безліч готелів 2-4* з відмінним сервісом та басейнами. А ще два моря одразу: Адріатичне та Іонічне.

Сучасна туристична інфраструктура

Міжнародний туризм Албанії розвивається з кінця ХХ ст. Набережні та пляжі Дурреса, Влери, Саранди, Дермі, Орікум проектували провідні архітектурні бюро світу з урахуванням сучасних екологічних вимог та комунікацій. У готелях просторі номери з кондиціонерами та видовими лоджіями.

Фантастична краса природа

У світовому рейтингу топ пляжів з найсинішою водою входить албанський Ксаміль: поєднання перетертої до стану манної крупи білої гальки, глибокого чистого моря та яскравого сонця створюють приголомшливий візуальний ефект без фото-фільтрів.

Серед головних туристичних магнітів Албанії місто тисячі вікон Берат, озеро Коман з «норвезькими» краєвидами, Охридське озеро, археологічний заповідник Бутрінт, ферми мідій, кілька затонувших кораблів. Гори, хвойні ліси, оливкові гаї та виноградники оточують піщані та галькові пляжі Албанії. Це зачаровує.

photo 2024 06 05 19 27 38

Можливість жити недорого в готелях Албанії та мандрувати сусідніми країнами

Довжина берегової лінії Албанії всього 362 км; з будь-якого албанського курорту легко відправитися на екскурсію до Північної Македонії, Чорногорії чи Греції.

Популярні міжнародні морські подорожі поромами з портів Албанії:

  • від причалу Дурреса вирушають пороми в італійські міста Барі та Анкону, час в дорозі від 7,5 години;
  • з марини Саранди туристи вирушають на грецький острів Корфу; тривалість морської прогулянки 30 хвилин; на тиждень до 57 поромів.

Путівки на відпочинок в Албанії легко купити онлайн

На сайті онлайн турагенції АНЕКС Тур створена зручна пошукова система з онлайн замовлення турів на море в Албанію від провідних туроператорів країни. Туристи знаходять путівки самостійно або доручають менеджерам турагенції пошук турів за індивідуальними критеріями (бюджет, пляж, статус готелю, формат відпочинку).

Цілком оплачуються путівки після офіційного підтвердження албанським готелем бронювання номера. Туристи точно знають – як доберуться до курорту та готелю в Албанії, де житимуть і як харчуватимуться, хто відповідає за страховку.

Більшість турів в Албанію – пляжні, без екскурсійної програми; в ціну путівок включений прямий авіапереліт чи проїзд автобусом. Ваучери, квитки та поліс страхування туристи друкують самостійно. Для досвідчених мандрівників розроблено програму «Тільки проживання» - туристи добираються в Албанію самі, турагенція АНЕКС Тур бронює номер в рейтинговому готелі за вигідною ціною.

Онлайн покупка путівок до Албанії доступна з будь-якої точки світу, ціни в каталозі вказані в гривні. Для відпочинку в Албанії власникам українських біометричних паспортів віза не потрібна.

0
репостів
0
репостів