Розділ Спорт

У Шепетівці сьогодні крутили педалі та донатили на ЗСУ

Автор 02 червня 2024, 20:43

Сьогодні, 2 червня, у Шепетівці відбувся традиційний благодійний фізкультурно-оздоровчий захід Велодень під гаслом «Педалі крутимо – ЗСУ підтримуємо». Велолюбителі не лише проїхались традиційним маршрутом до зони відпочинку в лісі, але й збирали кошти на потреби ЗСУ.

Організував захід відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради. Збір учасників та реєстрація відбулась о 9:30 годині на традиційному місці збору - біля Музею пропаганди.

До участі у заході запрошувались усі бажаючі. Діти до 14 років у супроводі дорослих. 

Кожен учасник, який задонатив на ЗСУ під час реєстрації отримав пам’ятну медаль. Мінімальний донат становив 50 грн.

Начальниця відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Наталія Стасюк прозвітувала у соцмережах про зібрані кошти:

Дякую нашим захисникам за захист і можливість провести наш традиційний Велопробіг! Сьогодні він був під гаслом «Педалі крутимо-ЗСУ підтримуємо !» Накрутили на 10 600 грн, за що велике дякую усім учасникам!!!

Як зазвичай, велосипедистів чекала дружня атмосфера, позитивні емоції, спортивна естафета і найсмачніший куліш та юшка від відділу у справах сімʼї, молоді та спорту та спортивної школи.

Як завжди дякую своїм колегам Таня Романюк, Олександр Шуляк, Тетяна Онопрійчук, Інна Шуляк, Євген Рибак, Світлана Рижак, Олег Шмельов за злагоджену роботу, дякую за підтримку Шепетівській міській раді, Галині Безкоровайній, дякую Світлані Атамась за допомогу, слова вдячності підприємцям міста, які допомогли з продуктами для нашої смакоти.

Точно не скажу вже, який за рахунком був наш Велодень, але вже 10 років маємо гарну традицію. Є учасники, які з нами з початку: Валентина Прохорчук, Марина Ложкіна, Алла Бунечко…Є учасники, які з нами завжди, і допомагають під час руху: Оксана Гурская та Роман Забітчук.

Організатори також щиро подякували поліцейським за супровід та безпечний рух, а також обов'язково військовим за спокійний день!

Фотозвіт з Велодня тут

Останнє редагування 03 червня 2024, 12:05
0
репостів
0
репостів