Розділ Суспільство

Дільничий Судилківської громади воював у складі батальйону особливого призначення

Автор 18 червня 2024, 14:48

Дільничні офіцери завжди поруч: вони 24/7 приходять на допомогу людям. Знають проблеми кожного та залишаються надійним плечем для громадян. Сьогодні хочемо познайомити вас з Юрієм Мельником, дільничним офіцером поліції з Шепетівщини.

«Завжди відповідально ставлюся до своїх обов'язків: чи то примирення сусідів, чи евакуація населення з зони бойових дій», — каже дільничний.

Лейтенант поліції за три роки служби в Національній поліції встиг чимало. У перші дні повномасштабного вторгнення Юрій у складі батальйону особливого призначення «Миротворець» стримував ворога на Луганщині. Далі — Сєвєродонецьк, Рубіжне, Кремінна, Сіверськ, Бахмут, Часів Яр…

«Скрізь, де жили люди, потрібна була наша допомога, — розповідає Юрій, — вивезення поранених, евакуація цивільного населення, охорона громадського порядку у прифронтових містечках та ще безліч інших життєво важливих задач».

Після повернення з ротації Юрій працює дільничним офіцером поліції у рідній Судилківській громаді. Лейтенант поліції навідує сім'ї, що опинились у складних життєвих обставинах, перевіряє раніше судимих, власників зброї. Його робочий день не нормований, адже ніколи не знаєш, що трапиться. Жителі громади, яких він обслуговує, завжди з ним на зв’язку.

«Якщо знати всіх і всюди, то працювати виходить легше та оперативніше, — ділиться секретами служби Юрій, — адже все починається з дільничного. Він перший, до кого звертаються люди з будь-якими своїми проблемами. Я завжди відповідально ставлюся до своїх обов'язків: чи то примирення сусідів, чи евакуація населення з зони бойових дій».

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів