Розділ Суспільство

Поранений військовослужбовець оцінив безбар’єрність Шепетівського сервісного центру МВС

Автор 18 червня 2024, 13:00

Олександр - місцевий житель Шепетівщини, військовослужбовець 72 механізованої бригади Чорних Запорожців. З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Відтоді виконував складні бойові завдання на Донецькому напрямку, де й отримав складне поранення.

Днями захисник звернувся до Шепетівського сервісного центру МВС для обміну посвідчення водія, яке втратив під час виконання бойового завдання. Наші адміністратори допомогли йому взяти талон е-запису в приміщенні сервісного центру МВС. Завдяки оперативній роботі нашої команди, захисник швидко отримав послугу – 30 хвилин і нове посвідчення в його руках тому підтвердження.

«Нещодавно я протезувався і тепер відпрацьовую правильну техніку ходіння, навчаюся підійматися та спускатися сходами на протезах. Це не просто. Та я дуже стараюсь. Дякую адміністраторам за швидкість та якість. Приємно вражений, що приміщення сервісного центру МВС адаптоване під потреби людей з інвалідністю: на паркувальному майданчику окреме місце для транспортного засобу, вхід обладнаний кнопкою виклику персоналу і пандусом, яким я успішно скористався», — розповідає Олександр.

Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Хмельницькій області зауважитв, що вони будують країну без бар’єрів:

Ми мріємо про світ, у якому те, що відрізняє нас, не розділяє нас. У цьому світі відмінності більше не повинні мати значення. Усі ми — рівні серед рівних. Суспільство без бар’єрів — це суспільство, яке не має меж. Будуємо країну без бар’єрів, в якій приймають, поважають і цінують незалежно від статі, віку та фізичних можливостей.

Останнє редагування 18 червня 2024, 13:05
0
репостів
0
репостів