Розділ Події

Майже рік Воїна вважали безвісти зниклим: у Нетішині попрощались із Юрієм Бабійчуком

Автор 14 червня 2024, 19:29

11 червня, з сумом у серці та пекучим болем в душі нетішинці провели в останню дорогу Юрія Бабійчука – Воїна, Героя-земляка, що віддав своє життя за Батьківщину, за майбутнє кожного з нас у вільній Українській державі.

37-річний солдат, оператор управління механізованого батальйону в/ч А4447 загинув 16 червня 2023 року під час ведення наступальних дій поблизу н.п. Токмачка Запорізької області внаслідок розриву ворожого артилерійського снаряду. Майже рік Воїна вважали безвісти зниклим. Родина до останнього вірила і чекала...Сподівалась... Але, на жаль, дива не сталося...

І знову журливо «Плине кача…» лунало над містом. У рідній громаді віддати останню шану Герою прийшли близькі, друзі, знайомі, керівництво громади, військовослужбовці, духовенство і всі небайдужі. Живим коридором, приклонивши коліно та схиливши голови, з прапорами та квітами в руках, містяни подумки дякували Захиснику за найвищу жертву в ім’я України. Спільна молитва за упокій душі Юрія Бабійчука лунала перед будівлею виконкому міської ради.

Під супровід духового оркестру, громада провела Героя в останню дорогу. Священнослужителі провели чин похорону в Соборі архістратига Михаїла та архангела Гавриїла.

Дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України…Пам’ятаймо про це…

Це наша спільна втрата, наш спільний біль і спільне горе… Ми втратили ще одного вірного Захисника України. Ніколи рідні не виплачуть сліз, а ми – ніколи не зможемо пробачити загибель Юрія Бабійчука і всіх наших Героїв.

Щодня із гирла війни надходять моторошні звістки, які сповіщають про найстрашніше – загибель тих, хто мав жити і вести до розквіту Батьківщину.

Схиляємо голови в скорботі та висловлюємо всією громадою щирі співчуття близьким. Жодними словами не загоїти рани в душі найрідніших, але світлий спомин про Воїна назавжди в наших серцях.

Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Царство Небесне Воїну!

Відділ з організаційних питань НМР

Останнє редагування 14 червня 2024, 20:19
0
репостів
0
репостів