Розділ Спорт

Шепетівські стрільці здобули бронзу на Кубку із кульової стрільби у Хмельницькому

Автор 11 жовтня 2024, 14:48

8 жовтня 2024 року в місті Хмельницькому відбувся традиційний Кубок учасника Олімпійських ігор Анатолія Онищука зі кульової стрільби. До участі в Кубку заявилося 19 команд з різних куточків Хмельницької області.

Шепетівську міську територіальну громаду представляли три команди: команда з села Пліщин, де функціонує відділення кульової стрільби Шепетівської КДЮСШ, під керівництвом тренера – викладача Гриньова Валентина Олексійовича та дві команди Шепетівського навчально-виховного комплексу №3, під керівництвом учителя предмета «Захист України» Багнюка Сергія Григоровича. Команди складалися з двох юнаків та двох дівчат.

Змагання проходили зі стрільби з пневматичної гвинтівки з відкритим прицілом на дистанції 5 м, сидячи за столом з опорою на лікті. Учасник мав 3 пробних та 5 залікових пострілів в мішень №8.

У підсумку команда Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи посіла 3 місце. А в особистому заліку Томчук Вікторія (вихованка КДЮСШ) посіла перше місце з результатом 45 очок, а Клочихіна Юлія (учениця НВК №3) – третє місце з результатом 43 очок. Серед юнаків Романюк Олег (учень НВК№3) став третім з результатом 43 очка.

Вітаємо наших спортсменів та їх наставників і бажаємо вдалих виступів.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів