Субота, 02 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

У серпні 2023 року чоловік звернувся до суду з позовом до держави Україна в особі Кабінету Міністрів України, держави російська федерація в особі посольства держави російська федерація в Україні, в якому просив стягнути з держави російська федерація на свою користь 1 200 000 грн моральної шкоди, завданої йому порушенням його прав внаслідок збройної агресії та окупацією частини території України, крім того стягнути з держави Україна на свою користь 1 грн моральної шкоди, завданої порушенням його прав на мир та правомірну, добросовісну і кваліфіковану діяльність органів державної влади України в частині добросовісності.

Був відзначений “Золотим хрестом”: на Шепетівщині прощались з солдатом Сидорчуком Андрієм
Розділ Події

Вчора, 1 березня, у Ганнопільскій громаді Шепетівського району відбулося прощання з відважним захисником, солдатом Сидорчуком Андрієм Володимировичем.

На Шепетівщині поліція розслідує обставини двох шахрайств, пов'язаних з купівлею товарів через інтернет та банківськими операціями. Понад 36 тисяч гривень у загальному підсумку втратили двоє мешканців Шепетівського району, довірившись псевдобанкірам та псевдопродавцям.

Сьогодні, о 9:05 до рятувальників міста Шепетівка надійшло повідомлення про займання жилого будинку на вулиці Василя Стуса. На місці виклику чергова варта надзвичайників встановила, що спалахнуло на горищі житлового будинку поблизу димаря та вогонь швидко набирає обертів.

0
репостів
0
репостів