Розділ Події

На День Грицева у селищі відкрили Алею слави та збирали кошти на ЗСУ

Автор 30 червня 2024, 13:57

Сьогодні, 30 червня 2024 рік жителі Грицівської громади взяли участь у відкритті Алеї слави воїнам землякам, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. В цей же день відзначали День заснування селища.

Герої не вмирають і не вмруть,

Героїв пам’ятатимуть віками.

Їм славу всі народи віддають

І голови схиляють перед ними

У наших серцях залишаться назавжди: Михайло Балюк, Сергій Рацун, Сергій Васіч, Павло Новіцький, Леонід Корж, Микола Троян, Віталій Нестерук, Сергій Главацький, Борис Вільчинський Ігор Бовсуновський, Євген Панчук, Івн Ліневич, Дмитро Василишин, Олексій Беспалов, Олександр Оніщук, Олександр Возний, Микола Гуменюк, Володимир Ільченко, Юрій Полонський, Юрій Андрійчук, Сергій Гуменюк.

До присутніх звернулась Грицівський селищний голова Марина Поліщук, слова якої були наповнені болем, скорботою, шаною та вдячністю двадцяти одному воїну-жителю громади, які заплатили найдорожчу ціну – своє життя за наближення Перемоги. Марина Андріївна висловила щирі слова співчуття та низько вклонилась родинам загиблих земляків.

Отець Василь провів панахиду, освятив Алею Слави та звернувся до присутніх об’єднатися задля якнайшвидшої Перемоги.

Історія нікого не забуде, В історії для всіх є сторінки! Про тих, хто мужність мав служити людям, Ми пам’ять закарбуємо в віки! Слава Україні! Героям слава!

У громаді відбувся благодійний ярмарок на підтримку потреб Збройних Сил України. Завдяки щедрим пожертвам мешканців змогли зібрати значну суму — 71,970 гривень, яка буде направлена на підтримку наших захисників.

Грицівська громада

0
репостів
0
репостів