Розділ Події

Загинув поблизу села Перемога на Харківщині: у засвіти провели захисника Мана Віктора

Автор 27 червня 2024, 16:44

Ще один важкий день для Білогірської громади. Ще одна втрата земляка, захисника, який міг би жити, виховувати дітей, якби не цинічний ворог, який прийшов на українську землю.

Ман Віктор Юрійович - приклад справжнього воїна та патріота. Рішення боронити країну він прийняв самостійно, відправившись добровольцем до лав Збройних сил України. Ніс службу у складі артилерійської бригади.

21 червня під час здійснення заходів з вогневого ураження противника поблизу села Перемога на Харківщині, він загинув, до останнього зберігаючи вірність присязі.

Йому назавжди залишиться 38 років...

Сьогодні наша громада провела воїна в останню путь. Попрощатися з бійцем прийшли рідні, близькі, знайомі, побратими та всі небайдужі мешканці громади. Поховали Віктора Мана в селі Гулівці.

Кожна втрата Героя, кожна смерть захисника залишають в серцях мешканців нашої громади рани та ненависть до ворога. Ціна, яку платить наш народ за незалежність, страшна - життя військових. Чи багато країн демократичного світу пережили стільки страждань та випробувань відстоюючи свою самостійність?

Щирі слова співчуття рідним загиблого! Сили Вам витримати непоправне горе. Нехай душа Віктора знайде вічний спокій!

0
репостів
0
репостів