Юні футболісти з Шепетівщини здобули бронзу на міжнародному турнірі

Автор 27 червня 2024, 14:01

Вдало розпочали літній сезон футболісти КДЮСШ міста Нетішина, посівши третє місце у міжнародному турнірі серед юнаків 2013 р. н., який проходив у Болгарії. На шляху до п’єдесталу пошани нетішинці перемогли команду господарів (3:0), а також здолали турецьких футболістів (2:0).

Символічно, що всі призові місця дісталися саме українським командам та найближчим сусідам. Зокрема, перемогу святкували юні футболісти зі Старокостянтинова, а друге місце посіли рівненські спортсмени.

За підсумками турніру було також відзначено кращих гравців, серед яких і спортсмени Нетішинської КДЮСШ. У номінації «кращий захисник» - Михайло Солоненко, а кращим півзахисником визнано Артема Горбатюка.

За словами тренера нетішинської команди Володимира Возного, турнір став унікальною нагодою продемонструвати свій клас на міжнародному рівні. Нині такі змагання додають наснаги й допомагають юним спортсменам повірити в себе у непростий для країни час. Наставник подякував ЗСУ за захист та побажав усім якнайшвидшої Перемоги й миру.

ХАЕС

0
репостів
0
репостів