На Хмельниччині оборонці знищили 8 ворожих БпЛА, частина регіону залишилася без світла

Двічі повітряна тривога лунала у Хмельницькій області з пізнього вечора 25 до ранку 26 жовтня. Хвилями група ворожих "шахедів" атакувала українські міста, в тому числі й Хмельниччину.

Вчора ввечері, вночі та вранці ворог завдавав удару по низці міст України, внаслідок чого загинули, травмувалися люди, серед них є також діти.

Сьогодні вранці очільник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін розвповів про наслідки атаки на регіон:

"Під час повітряних тривог на Хмельниччині наші сили ППО збили 8 БПЛА типу «Shahed».

Внаслідок атаки частково відсутнє світло в 4 населених пунктах Хмельницького району, в тому числі в обласному центрі.

Через атаку пошкоджено приміщення готелю та вікна у двох будинках. На місці події працюють відповідні служби.

Енергетики роблять усе, аби якнайшвидше заживити усіх споживачів.

Поранених чи загиблих серед цивільного населення немає. Дякую нашим ЗСУ!"

Відомо також, що Дніпрі троє людей загинули внаслідок вечірньої атаки армії РФ по місту. Серед них – дитина, повідомив очільник ОВА Лисак. 19 людей поранені. З них четверо – діти. Вісім людей госпіталізували, додав Лисак. Є руйнування у кількох локаціях. Знищені житлова двоповерхівка та гараж. Пошкоджені 13 багатоквартирних й 2 приватні будинки, корпус лікарні та 30 авто.

Крім того, у ніч на 26 жовтня російські війська атакували Херсонську область з артилерії та скинули вибухівку з безпілотника, внаслідок чого загинули чоловік і жінка.

Одна людина загинула через атаку армії РФ у Бориспільському районі на Київщині. Також незначні поранення отримав хлопчик 13 років. Йому надали всю необхідну допомогу, повідомив очільник ОВА Кравченко.

Зранку росіяни обстріляли село Борова Борівської територіальної громади Харківської області, у результаті чого загинула жінка.

Останнє редагування 26 жовтня 2024, 21:35

Відео

0
репостів
0
репостів