Вівторок, 11 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

У Хмельницькому під час змагань з професійного багатоборства визначали кращих інспекторів груп швидкого реагування поліції. 27 учасників у складі трьох команд, які представляли районні управління поліції ГУНП в Хмельницької області, змагалися за першість з багатоборства груп швидкого реагування поліції «Кращий за професією».

На щиті повернувся додому Віталій Савченко, кілька місяців тому він поховав сина
Розділ Події

Сьогодні, 11 липня, Нетішинська громада знову в скорботі. Ще один нетішинський Герой - 50-річний Віталій Савченко, стрілець 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 1 стрілецької роти в/ч А7371 приєднався навіки до Небесного Українського Легіону.

На водоймі, яку шепетівчани знають, як "парушка", проводиться реконструкція греблі. Про це повідомив міський голова Віталій Бузиль на своїй сторінці. Як бачите на фото - гребля у вкрай аварійному стані.

Шахраї продовжують виманювати кошти у довірливих громадян. Минулої доби правоохоронці зафіксували три випадки шахрайства, де потерпілі сумарно втратили близько 25 тисяч гривень.

На Шепетівщині поліцейські виявили тракториста, вміст алкоголю в крові якого перевищував допустиму норму більш, ніж у 5 разів. Трактор був з причепом, в якому порушник перевозив телят.

Рада ВПО Шепетівської ОТГ, в особі Сергія Павловського, отримала запрошення від фундації імені князів – благодійників Острозьких на тренінг “Ділимося Хлібом, інтеграція ВПО шляхом спільного виготовлення Хліба та можливістю поділитись ним”.

0
репостів
0
репостів