Розділ Суспільство

Шепетівські копи виявились найкращими у професійному багатоборстві

Автор 11 липня 2023, 18:36

У Хмельницькому під час змагань з професійного багатоборства визначали кращих інспекторів груп швидкого реагування поліції. 27 учасників у складі трьох команд, які представляли районні управління поліції ГУНП в Хмельницької області, змагалися за першість з багатоборства груп швидкого реагування поліції «Кращий за професією».

Мета змагань — вдосконалення умінь та навичок, потрібних інспекторам груп реагування патрульної поліції для якісного виконання службових завдань.

«Подібні змагання проводяться на Хмельниччині вперше. Переможці регіонального етапу представлятимуть область на чемпіонаті Національної поліції України», — розповідає заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Хмельницькій області Олександр Зацепанюк.

Професійне журі, до складу якого увійшли найдосвідченіші поліцейські, визначало кращих у знанні законодавства, правил дорожнього руху та різних службових дисциплін. Учасники змагань також демонстрували свої навички в екстремальному водінні та наданні домедичної допомоги. Змагалися поліцейські і у стрільбі з пістолета та автомата, долали смугу перешкод та демонстрували прийоми самозахисту.

Найкращі результати з багатоборства у особистому заліку показали Данило Пославський з Хмельницького райуправління поліції та Микола Кузьомко і Роман Васькевич з Шепетівського РУП.

За результатами змагань перше місце посіла команда інспекторів ГРПП Шепетівського РУП, друге – команда Хмельницького РУП і третє – команда Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області.

Поліція Хмельницької області

Останнє редагування 11 липня 2023, 18:42
0
репостів
0
репостів