Середа, 10 квітня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Команда волейболістів Шепетівської ЗОШ №8 здобула бронзові нагороди у Славуті
Розділ Спорт

9 квітня у місті Славута на базі спортивного залу ДЮСШ відбувся ІІІ (районний етап) всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти з волейболу серед юнаків під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Знайшли по ДНК: на Шепетівщині прощались з полеглим захисником Панасюком Павлом
Розділ Події

10 квітня в селі Гориця Шепетівського району відбулося прощання з полеглим захисником Панасюком Павлом Віталійовичем 16.08.1990 р.н. Про це повідомили у Берездівській громаді.

Нетішинська міська рада VIII скликання звернулась до Офісу протидії рейдерству Міністерства юстиції України та Офісу Генерального прокурора з метою недопущення порушення прав територіальної громади. Йдеться про захоплення земельної ділянки за міським пляжем.

Шепетівчанин здобув золоту нагороду Всеукраїнського турніру з боксу
Розділ Спорт

З 1 по 7 квітня у місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків та дівчат. Загалом до участі у турнірі було заявлено 144 боксери із 17 областей України.

У Валентина та Олексія Государських - родинна династія лісників. Ще з 50-тих років у лісі працював двоюрідний дід, у 80-ті бабуся. На той час вона була єдиною жінкою-лісником в СРСР. Батько хлопців був помічником кранівника. І навіть робота мами була пов’язана з деревиною, вона працювала на паперовій фабриці. Тож не дивно, що з раннього дитинства хлопців теж залучали до роботи у лісі.

Двоє нетішинців перерахували більше 20 тисяч гривень шахраям, що від імені друзів просили у борг: поліцейські вкотре просять громадян не довіряти подібним повідомленням. Шахраї зламали акаунти знайомих потерпілих і від їхнього імені почали розсилати повідомлення з проханням позичити ту чи іншу суму коштів.

У Шепетівці відбувся Фестиваль ранкової руханки
Розділ Спорт

У Шепетівці з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який відзначається 7 квітня, у закладах загальної середньої освіти Шепетівської міської територіальної громади проводився фестиваль ранкової руханки «Рух заради здоров’я». У якому взяли участь близько 600 учнів.

0
репостів
0
репостів