Розділ Суспільство

Переселенці пекли хліб та вчились реалізовувати соціальні проекти

Автор 11 липня 2023, 11:18

Рада ВПО Шепетівської ОТГ, в особі Сергія Павловського, отримала запрошення від фундації імені князів – благодійників Острозьких на тренінг “Ділимося Хлібом, інтеграція ВПО шляхом спільного виготовлення Хліба та можливістю поділитись ним”.

З 5 по 7 липня в місті Дубно Фундацією імені князів благодійників Острозьких за підтримки Global Fund for Community Foundations та Академією Фандрейзингу Руслана Краплича був проведений тренінг з інтеграції ВПО в соціальне та економічне життя в громадах де вони зараз проживають, через випічку та роздачу хліба соціально незахищеним категоріям.

14 учасників тренінгу з різних куточків України зібрались на три дні, щоб навчатись, спілкуватись та, в майбутньому, втілювати в життя у своїх громадах цікаві соціальні проекти.

Випікати хліб це не просто рутинна робота, це процес наповнений чимось особливим, величним та захопливим. Завдяки тренінгу “Ділимося Хлібом з’явилися нові ідеї, які будуть запроваджені у громаді.Рада ВПО висловлює подяку фундації імені князів – благодійників Остозьких.

0
репостів
0
репостів