Понеділок, 23 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Вночі 22 вересня було зафіксовано ще один проліт ударного безпілотного апарату поруч з промисловим майданчиком Хмельницької АЕС. Про це повідомили у АТ «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

У 10-річної дівчинки лікарі виявили синдром Ледда та успішно прооперували дитину. Таку патологію зазвичай діагностують у ранньому дитячому віці, найчастіше у перші кілька місяців життя. Тому синдром мальротації (синдром Ледда) у 10-річної дитини здивував медиків Центр Дитячої Медицини, до яких родина з Хмельниччини звернулась за допомогою.

18 місяців надії розбилось об страшну звістку: на щиті повернувся Оніщук Олександр
Розділ Події

Важкий день для Білогірської громади… Сьогодні мешканці краю провели у засвіти полеглого захисника – Оніщука Олександра Валер’яновича, який не вагаючись вирушив захищати країну від російської орди з перших днів повномасштабного вторгнення.

Особливі гості, ярмарок, концерт: Нетішин відзначив свій 40-ий День народження
Розділ Події

У суботу, 21 вересня, Нетішин відзначив свій День народження. А цього року воно особливе – 40 років тому Нетішин отримав статус міста. Одне з наймолодших міст України, місто молодих як за віком, так і за станом душі людей.

Сьогодні перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Маршук та Берездівський сільський голова Віктор Васьківський вручили родині загиблого воїна державну нагороду, яка присвоєна Герою посмертно.

Ізяславський районний суд визнав винним 41-річного мешканця м. Ізяслав у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених: ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканності житла), ч. 1та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, і призначив йому покарання у виді 5 з половиною років позбавлення волі.

Генеральний директор Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб, головний державний санітарний лікар Хмельницької області Микола Габрикевич повідомив, що з 16 до 22 вересня цього року на COVID-19 в області захворіли на 60 дітей менше, ніж тижнем раніше. Крім того, за допомогою до медзакладів краю звернулися 518 осіб, що на понад 170 менше, ніж у період з 9 до 15 вересня.

Інформацію про численні спрацювання сповіщувачів руху отримала чергова ГПЦС управління поліції охорони в Хмельницькій області та одразу спрямувала до місця події наряд реагування у складі поліцейського-водія Шепетівсього РВ УПО Хмельницької області Василя Стадніка та старшого інспектора відділу превенції ВП №1 Шепетівського РУП ГУНП Хмельницької області Олега Демчука.

У Нетішині вперше відбувся Кубок міста з кантрі-кросу
Розділ Спорт

На день народження Нетішина, 21 вересня, вперше у громаді відбувся Кубок міста з кантрі-кросу, ідейним натхненником та організатором якого став Олександр Пилипчук, нетішинець, що дав поштовх розвитку мотоспорту.

Судилківська громада знову отримала трагічні вісті пекучим болем з фронту: стало відомо, що в російсько-українській війні загинув наш земляк, житель с. Судилків, Жданович Юрій Адельович, 1979 року народження.

0
репостів
0
репостів