Понеділок, 09 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка
У Славутській та Ізяславській громаді прощались із захисником Муляром Євгенієм
Розділ Події

Сьогодні у Славутській громаді знову скорботний день. Провели в останню земну дорогу великого сина України, справжнього Героя, нашого земляка — Муляра Євгенія Васильовича, який за свободу і незалежність нашої держави віддав найцінніше – своє життя.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 18-річний мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 вересня, близько 02:20 години в с. Радошівка Шепетівського району.

Вісім років Віталій Андрійчук з Ізяслава лікував гломерулонефрит. Коли ситуація погіршилася, чоловік перейшов на діаліз. Паралельно, звернувся до завідуючого відділенням урології Олексія Підмурняка стосовно трансплантації нирки. Після обстежень та усіх необхідних узгоджень, нирку для сина погодився віддати батько. І вже у серпні команда лікарів, на чолі з Олексієм Олексійовичем, провела родинну пересадку нирки.

У Шепетівці слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій травмувався 17-річний мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 8 вересня, близько 21:15 години на перехресті вулиці Соборності та проспекту Миру.

Шепетівчани привезли нагороди із Чемпіонату області з важкої атлетики
Розділ Спорт

7 вересня 2024 року у місті Городок відбувся Чемпіонат області з важкої атлетики серед кадетів до 13 та до 15 років і молодші. Честь КДЮСШ та міста Шепетівки захищали наші вихованці на чолі з тренером-викладачем Медведем Володимиром Івановичем.

0
репостів
0
репостів