Неділя, 22 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Максим – командир бойової обслуги зенітного самохідного комплексу «Gepard». Його екіпаж демонструє в протиповітряних боях швидкість, хватку і характер, які точно відповідають назві бойової машини.

Відділ розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Хмельницькій області розплутуює схему виведення бюджетних коштів на Шепетівщині у розпал великої війни. Про це ми дізнались із Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складений рейтинг загальноосвітніх шкіл Хмельницької області. У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати національного мультипредметного тесту, отримані випускниками шкіл у 2024 році.

Рано вранці стало відомо, що один із житлових будинків Хмельницького під час нічної атаки "шахедами" по регіону суттєво пошкоджений. Про наслідки повідомляє Суспільне Хмельницький.

У ніч на 22 вересня 2024 року противник завдав удару двома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору ТОТ Луганської обл. та випустив по Україні 80 ударних БпЛА типу «Shahed» із Єйська та Курська – рф.

0
репостів
0
репостів