П'ятниця, 06 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Улашанівська громада попрощалася з Воїном-Захисником
Розділ Події

Сьогодні, 6 вересня, родина, друзі, мешканці Улашанівської громади провели в останню земну дорогу 52-річного Миколу Клімчука, солдата, сапера інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу механізованого батальйону військової частини А 4667.

Розводити благородного оленя тут почали ще восени 2021 року. Тоді з Волині привезли 5 олених та самця Яшу. У вольєрі площею 7 гектарів тваринам створили всі сприятливі умови для здорового розвитку та розмноження.

За процесуального керівництва прокурорів Окружної прокуратури міста Хмельницького повідомлено про підозру двом мешканцям Вінниччини за фактом умисного пошкодження майна, вчиненого шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України).

На Шепетівщині попрощалися із загиблими унаслідок обстрілу Полтавщини Братасюком Михайлом
Розділ Події

Сьогодні у селі Кустівці Шепетівського району провели в засвіти вірного Сина України Братасюка Михайла Миколайовича (1995-2024). Радіотелефоніст польового центру зв‘язку загинув 3 вересня, перебуваючи на навчанні у місті Полтава.

Днями, в рамках візиту до Полонської міської територіальної громади, начальник ОВА Cергій Тюрін відвідав будівництво школи на 274 учні у селі Новолабунь. Нагадаємо, що зазначена школа потрапила до переліку об’єктів, які рекомендовано добудувати або реконструювати в рамках затвердженої програми економічного та соціального розвитку регіону на 2024 рік.

На Шепетівщині попрощались із воїном Поліщуком Василем Івановичем
Розділ Події

3 вересня у храмі села Малий Правутин Шепетівського району провели в останню дорогу солдата Поліщука Василя. Про це повідомили у Берездівській громаді.

У Шепетівці урочисто відкрили виставку творчих робіт Заслуженого художника України Олексія Леонова
Розділ Культура

В Музеї пропаганди відбулось урочисте відкриття виставки творчих робіт Заслуженого художника України, члена Національної спілки художників України Олексія Леонова "Молитва в скульптурі". Про це повідомили на сторінці закладу культури.

Шепетівська міська рада повідомила, що приблизно з 9 вересня 2024 року розпочинається проведення планової пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин (лисиць, вовків, єнотоподібних собак) проти сказу.

У ніч на 6 вересня 2024 року ворог атакував однією керованою авіаційною ракетою Х-59 та однією протирадіолокаційною ракетою Х-31П із повітряного простору Луганської та Брянської областей, а також 44-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків – Курськ, Приморсько-Ахтарськ –рф, Чауда, Крим).

0
репостів
0
репостів