Середа, 25 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Шість років позбавлення волі з конфіскацією майна призначив Полонський районний суд Хмельницької області 38-річному жителю Шепетівського району, якого визнав винним у незаконному придбанні, виготовленні, перевезенні, зберіганні з метою збуту та у незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненому повторно.

На Шепетівщині розпочав роботу офіс Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні»
Розділ Події

Сьогодні, за дорученням начальника ОВА Сергія Тюріна, заступник начальника Володимир Юр’єв завітав на відкриття офісу «Зроблено в Україні» на базі Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості. Зауважимо, що заснування однойменної Всеукраїнської економічної платформи відбулося за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

У бою за Україну загинув ще один хоробрий захисник: у Шепетівці прощались із Юрієм Кузьминчуком
Розділ Події

Назавжди додому до Шепетівської громади повернувся солдат Кузьминчук Юрій Петрович, номер обслуги відділення кулеметного взводу стрілецького батальйону військової частини. Про прощання розповіли у Шепетівській міській раді.

У Нетішині поліцейські оголосили підозру жінці, яка вчиняла домашнє насильство стосовно своєї 79-річної бабусі. Зловмисниця систематично ображала пенсіонерку, з якою проживала разом. За вчинення психологічного насильства 33-річній жінці може загрожувати до двох років позбавлення волі.

Сьогодні, 25 вересня, близько 11:25 у середмісті Шепетівки сталася дорожньо-транспортна пригода. Неподалік центрального ринку під колесами легковика Volkswagen Passat опинилася жінка.

На Шепетівщині снайпери Нацгвардії відпрацювали навички маскування в лісі
Розділ Події

Запорукою ведення ефективного бою в лісі є спеціальні навички та вміння, котрими повинні володіти військовослужбовці. Серед найважливіших — уміння маскуватися. Нещодавно снайпери нетішинського підрозділу Національної гвардії України вдосконалили навички маскування у лісовій місцевості.

Якщо Вам у соцмережі прийшло повідомлення від друга (родича) на кшталт: «Привіт! Позич, будь ласка, гроші» - перш ніж допомогти, переконайтеся, що Вам пише не шахрай. Саме про таку ситуацію, 21 вересня, близько 17:00 години поліцейським відділення поліції № 1 Шепетівського районного управління поліції повідомила 60-річна жителька м. Славута та її 35-річна донька.

0
репостів
0
репостів