Вівторок, 10 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні під керівництвом начальника ОВА Сергія Тюріна відбулася нарада з головами територіальних громад області. В засіданні взяли участь перший заступник начальника ОВА Оксана Вжешневська, заступники начальника ОВА Володимир Юр’єв, Володимир Білик, Владислав Фалюш, начальники РВА та Нетішинської МВА. Учасники обговорили актуальні питання безпеки, освіти, інфраструктури та соціальної політики.

На майданчику Хмельницької АЕС триває монтаж нового бетонного заводу
Розділ Бізнес

На майданчику Хмельницької АЕС триває монтаж нового бетонного заводу KARMEL. Про це повідомили у пресслжбі АТ «НАЕК «Енергоатом».

Міністерство освіти і науки України затвердило перелік територіальних громад за рівнем ризику безпеки в системі освіти. Цей перелік ґрунтується на основі Методики оцінювання ризиків, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 2 серпня 2024 року № 866.

У Нетішині провели в останню дорогу солдата Олександра Бородія
Розділ Події

Сьогодні, 10 вересня, нетішинці провели в останню дорогу Олександра Бородія – Воїна-Захисника, що віддав своє життя за рідну землю, за майбутнє кожного з нас у вільній Українській державі.

Шепетівські легкоатлети змагались у Старокостянтинові, а юний футболіст став кращим бомбардиром області
Розділ Спорт

7 вересня 2024 року відбулася Відкрита першість Старокостянтинівської ДЮСШ з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2009 року народження і молодші. У змаганнях приймали участь більше 80 спортсменів з 6 команд Хмельницької області.

Минулого тижня над Ізяславською громадою тричі журливо линула «Пливе кача»
Розділ Події

Минулого тижня знову над Ізяславською громадою журливо линула «Пливе кача» - сумна пісня, що стала символом скорботи і пам'яті про наших Новітніх Героїв. Протягом останніх днів наш край знову пережив страшні миті, коли знову було чути крики та ридання матерів, дружин, рідних…

На Хмельниччині поліція розслідує обставини загибелі двох малолітніх дітей. Діти були в будинку самі, коли замкнула електромережа і в будівлі виникло задимлення. В результаті 7-річний хлопчик та його 5-річний братик загинули від отруєння чадним газом.

До 49-річної жительки м. Ізяслав зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником банку, і повідомила, що з її рахунку хтось намагається зняти кошти.

Сьогодні до чергової частини Шепетівського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що мама прийшла до школи забирати свою доньку, а її там уже немає. Відразу ж схвильована матуся зателефонувала до поліції та лише потім почала з'ясовувати всі обставини.

0
репостів
0
репостів