Середа, 18 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Не буде обстрілів — буде світло. Чи повернуться графіки відключень восени та взимку?
Розділ Бізнес

Початок вересня в Україні пройшов майже без відключень світла. Цьому сприяла тепла погода, запуск після ремонту кількох блоків атомних електростанцій та оперативна робота українських енергетиків. Утім, в медіа періодично з’являються невтішні прогнози щодо ситуації зі світлом восени та взимку — мовляв, коли прийде похолодання, відключень електроенергії не уникнути. Центр громадського моніторингу та контролю дослідив, наскільки реальні ці ризики.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ стали призерами всеукраїнських змагань з легкоатлетичного триборства
Розділ Спорт

Переможницями серії Всеукраїнських змагань "Фестиваль легкоатлетичного триборства серед юнаків та дівчат 2011-2012 рр.н, 2013 р.н та молодші" стали вихованці Шепетівської КДЮСШ (тренери-викладачі Мельник Анастасія Олександрівна та Іванюк Микола Миколайович).

Слідчі Шепетівського районного управління поліції оголосили підозру 24-річному чоловікові, який шляхом обману заволодів мобільним телефоном знайомого.

За добу на Хмельниччині сталися 3 пожежі, з них 2 - на Шепетівщині
Розділ Події

17 вересня на території Хмельницької області зареєстровано три пожежі. Так, летичівські рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку в с. Снітівка.

Відпочинок на морі: куди поїхати автобусом восени з онлайн турагенцією ANEX Tour
Розділ Інше

Відпустка на море починається вдома: приємна суєта біля автобуса, розміщення багажу та ручної поклажі, перше знайомство з попутниками. Гарячі автобусні тури на море для українських туристів у сезоні 2024 стали найвигіднішим варіантом організації безпечного та комфортного відпочинку.

0
репостів
0
репостів