Чоловік встиг за добу вкрасти авто, проникнути до чужого житла та побити господиню

Автор 23 вересня 2024, 15:59

Ізяславський районний суд визнав винним 41-річного мешканця м. Ізяслав у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених: ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканності житла), ч. 1та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, і призначив йому покарання у виді 5 з половиною років позбавлення волі.

20 квітня до відділу поліцейської діяльності № 2 Шепетівського районного управління поліції звернулося двоє потерпілих: 38-річний житель м. Ізяслав, який повідомив, що в нього викрали автомобіль, та 32-річна жителька м. Ізяслав в будинок до якої незаконно проник незнайомий чоловік, який в подальшому спричинив їй тілесні ушкодження.

Завдяки ряду вжитих оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося встановили особу зловмисника. Ним виявився 41-річний мешканець м. Ізяслав, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом. Перебуваючи на умовно-достроковому звільненні, знову вчинив злочини.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, шо 20 квітня близько 01:00 години, злочинець проходячи повз будинок у м. Ізяслав, побачив автомобіль, через незачинену квартирку, проник в середину автомобіля та незаконно заволодів ним.

Крім того, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, того ж дня, близько 05:00 години, незаконно проник на територію господарства 32-річної місцевої жительки, де в ході словесного конфлікту наніс їй тілесні ушкодження.

Слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури завершили розслідування за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 162 (Порушення недоторканності житла), ч. 1та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, і спрямували матеріали до суду, який визначив обвинуваченому покарання у вигляді 5 з половиною років ув’язнення.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів