Понеділок, 02 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на вівторок, 3 вересня
Розділ Бізнес

Завтра, 3 вересня, відключення будуть застосовуватись протягом всієї доби. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго".

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури судом визнано винними 25-річного славутчанина та його 40-річну спільницю у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропної речовини, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

На Хмельниччині слідчі з’ясовують обставини ДТП з двома загиблими і одним травмованим. Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 серпня, близько 8-ї години ранку, поблизу с. Стріхівці Солобковецької тергромади Хмельницького району Хмельницької області.

Шепетівські легкоатлети здобули нагороди чемпіонату Хмельницької області
Розділ Спорт

З 28 серпня 2024 року в місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики. До участі у чемпіонаті було заявлено 11 команд з різних куточків Хмельниччини, загальною кількістю понад 100 учасників.

Шепетівський РЕМ показав як готується до осінньо-зимового періоду
Розділ Бізнес

Шепетівський РЕМ, в межах підготовки до ОЗП 2024 року, уже здійснив ремонт 129 трансформаторних підстанцій, ще, як мінімум, 22 ТП енергетики планують відремонтувати. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго".

0
репостів
0
репостів