Четвер, 12 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні в обласному центрі відбулась важлива подія у сфері безпеки. В рамках всеукраїнського проєкту з підвищення рівня безпеки територіальних громад, Хмельницька область стала однією з перших, хто отримав допомогу від Товариства Червоного Хреста України для покращення роботи місцевих та добровільних пожежних команд.

У Шепетівці змагались на Другому Кубку памʼяті Олега Вірченка з бадмінтону
Розділ Спорт

Напередодні Дня фізичної культури й спорту в рамках Олімпійського тижня 11 вересня на базі шепетівської гімназії №2 відбувся турнір з бадмінтону на Кубок пам’яті Олега Вірченка серед працівників закладів загальної середньої освіти Шепетівської МТГ, у якому взяли участь учителі фізичної культури ЗЗСО.

11 вересня о 13:20 сапери Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Хмельницькій області знищили 152 мм та 76 мм снаряди часів Другої світової війни. Вибухонебезпечні предмети було виявлено напередодні в с. Лозичне Шепетівського району.

У бою за свободу й незалежність України загинув ще один хоробрий захисник із Шепетівки. 11 серпня 2024 року, внаслідок ворожого ураження на Донецькому напрямку, мужньо виконавши свій обов'язок, загинув старший солдат Аляутдінов Андрій Михайлович, 1985 року народження.

У Білогірській громаді Шепетівського району поліцейські оперативно розшукали 17-річного юнака з Житомирської області, з яким матір втратила зв'язок. Про це повідомила Ювенальна поліція Хмельницької області.

З 13:00 діятиме Графік погодинних відключень електропостачання
Розділ Бізнес

За розпорядженням НЕК «Укренерго» сьогодні, 12 вересня, з 13:00 до 23:00 запроваджуються погодинні відключення в розмірі однієї черги. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго".

У ніч на 12 вересня 2024 року радіотехнічними військами Повітряних Сил було виявлено та здійснено супровід 69-ти засобів повітряного нападу противника (станом на 9.00).

0
репостів
0
репостів