Середа, 04 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Дошкільнята одного з славутських дитячих садків, що у Шепетівському районі, плетуть разом із дорослими маскувальні сітки для бійців Збройних сил України. Про це розповіла директорка закладу Мірра Остапчук. За її словами, діти роблять це залюбки.

Графік погодинних відключень світла на четвер, 5 вересня
Розділ Бізнес

Завтра, 5 вересня, у всіх регіонах країни упродовж всієї доби прогнозується застосування однієї черги відключень. Про це повідомили у НЕК «Укренерго».

Поліг за Україну ще один наш земляк. У бою за її свободу і незалежність Чаїнський Геннадій Васильович віддав найдорожче - своє життя.

3 вересня, за дорученням начальника ОВА Сергія Тюріна, під керівництвом директора Департаменту оборонної роботи та цивільного захисту обласної військової адміністрації Руслана Горбатюка, відбулось засідання регіонального координаційного штабу з реалізації в області проєкту підтримки людей «Пункти незламності» та оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації із представниками РВА та місцевого самоврядування.

На Хмельниччині обладнали чергову мобільну стоматологію для військових. Це вже другий проєкт мобільної стоматології для військових, який реалізується спільними зусиллями на Хмельниччині.

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 28-річного жителя м. Полонне за фактом умисного вбивства та нанесення легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 125 КК України).

Слідчі оголосили підозру 21-річному чоловікові за організацію незаконного переправлення громадян через кордон. Мешканець Славути розмістив в одній із соціальних мереж оголошення про надання послуг по переправленню через кордон поза межами офіційних пунктів пропуску осіб призовного віку. В результаті за свою злочинну діяльність він постане перед судом.

Цієї ночі та зранку 4 вересня 2024 року російські агресори атакували об’єкти критичної інфраструктури в зоні відповідальності повітряного командування «Захід» у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській і Волинській областях, застосувавши 2 аеробалістичні ракети, 4 крилаті ракети та 8 ударних безпілотних літальних апаратів.

У Нетішині поліцейські повідомили підозру серійній злодійці. Підозрювана, доглядаючи жінку похилого віку, викрадала її золоті вироби. На рахунку зловмисниці щонайменше сім крадіжок.

0
репостів
0
репостів