Четвер, 05 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на п'ятницю, 6 вересня
Розділ Бізнес

Завтра, 6 вересня, у всіх регіонах України упродовж доби прогнозується застосування однієї черги відключень. Про це повідомили у НЕК «Укренерго».

У Шепетівці поставили п'єсу Неди Нежданої "Загублені в тумані"
Розділ Культура

Сьогодні, по обіді, наш "сусід" підняв у небо свій непотріб і було оголошено тривогу, та як тільки пролунав сигнал відбою, глядацьку залу Шепетівського міського будинку культури наповнила молодь.

В Україні 2 вересня, розпочався 2024/2025 навчальний рік. Відповідно до законодавства, структура, тривалість і форма освітнього процесу визначається педагогічною радою закладу освіти. Водночас школи мають забезпечити безперервний доступ до уроків у разі тривалої відсутності електроенергії.

Славутська та Нетішинська громади у скорботі: на щиті повернувся Шмагай Олександр Володимирович
Розділ Події

Сьогодні Славутська громада та Нетішинська громади знову у скорботі через непоправну втрату. Повернувся на вічний спокій до рідної домівки Захисник України, справжній Герой, наш земляк Шмагай Олександр Володимирович.

В Ізяславі, співробітники поліції охорони оперативно затримали правопорушника, який розбив вікно та здійснив дрібну крадіжку. Правоохоронці затримали зловмисника неподалік місця скоєння злочину.

Цьогоріч продовжується Всеукраїнська екологічна акція «Подаруй оселю кажану», яка започаткована за ініціативи компанії НЕК «Укренерго». Працівники НПП "Мале Полісся" долучилися до цієї важливої ініціативи, встановивши кажанятники у відповідних місцях Парку.

Вчора, 4 вересня 2024 року, у Ленковецькій громаді Шепетівського району відбувся спільний виїзд начальника Служби в справах дітей сільської ради Колби О.І., директора Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Дудар-Комащук І.Е., поліцейського офіцера громади Камака С.П, директора Судилківського ІРЦ Столярчук Т.Р. в населені пункти громади.

4 вересня о 17:26 до Служби порятунку подзвонили очевидці, які повідомили, що на спортивному майданчику гімназії у місті Нетішин сталася незвичайна подія. Нога малолітньої дівчинки застрягла у металевих конструкціях тренажера.

Протягом 4 вересня на території Шепетівського району  зареєстровано 5 пожеж.Палали два житлові будинки, одна господарча будівля та екосистеми неподалік сіл Шепетівщини.

0
репостів
0
репостів