На фронті загинув судилківчанин Жданович Юрій Адельович

Автор 23 вересня 2024, 13:44

Судилківська громада знову отримала трагічні вісті пекучим болем з фронту: стало відомо, що в російсько-українській війні загинув наш земляк, житель с. Судилків, Жданович Юрій Адельович, 1979 року народження.

Юрій Адельович – стрілець-помічник гранатометника гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти однієї з військових частин, сержант.

Хоробро захищав рідну землю від російського окупанта. Вірний присязі син України, патріот рідної землі, за мир в Україні віддав найдорожче – своє життя. Загинув 07 березня 2024 року під час ведення бойових дій поблизу одного з населених пунктів Пологівського району Запорізької області.

Висловлюємо щирі співчуття родині Героя-Захисника України. Низько схиляємо голови у глибокій cкорботі перед світлою памʼяттю оборонця рідної землі.

Шановна громадо, ПРОЩАННЯ з Воїном – Захисником України Ждановичем Ю.А. та чин похорону відбудуться 24 вересня 2024 року у рідному селі Судилків:

  • з 11.00 год - у рідній домівці Захисника у с.Судилків, на вул.Степана Бандери (до перейменування Ю. Гагаріна);
  • з 12.00 год - у Свято-Дмитрівській церкві с.Судилків.

Просимо жителів громади провести Воїна-Захисника до місця останнього спочинку, створивши «живий коридор» Шани Герою від рідної домівки до церкви, від церкви до кладовища.

Судилківська селищна рада

Останнє редагування 23 вересня 2024, 16:09
0
репостів
0
репостів