Вівторок, 03 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на середу, 4 вересня
Розділ Бізнес

Завтра, 4 вересня, відключення будуть застосовуватись протягом всієї доби. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго".

Представники Славутської громади днями відвідали Любартів (Республіка Польща) з навчальним візитом за організації Асоціації міст України. Протягом трьох днів муніципалітети обмінювались досвідом, ознайомлювались із кращими напрацюваннями польських колег на напрацьовували подальші плани дій для розвитку продуктивного партнерства.

У Полонному прощались із захисником Чумаком Володимиром Леонідовичем
Розділ Події

Сьогодні, 3 вересня, у Полонному попрощалися з військовослужбовцем Чумаком Володимиром Леонідовичем, 1970 року народження.

Понад 8 млн грн дотації отримає Шепетівка як постраждала від війни
Розділ Бізнес

Вчергове розподілено додаткову дотацію у розмірі понад 345 мільйонів гривень постраждалим від війни громадам. Цей розподіл став уже шостим цьогоріч. Кошти додаткової дотації з державного бюджету для підтримки громад, що постраждали від збройної агресії рф отримають і два міста на Хмельниччині.

Полонський районний суд Хмельницької області виніс вирок солдату ЗСУ за самовільне залишення військової частини. Обвинувачений без відома керівництва поїхав додому, де протягом п’яти місяців проводив час на власний розсуд. Про це йдеться у вироку від 30 серпня.

0
репостів
0
репостів