Четвер, 19 вересня 2024 — Сайт міста Шепетівка

19 вересня 2024 року на пункт зв'язку 17 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля у місті Полонне Шепетівського району. До місця події направлено чергове відділення 17-тої Державної пожежно-рятувальної частини 5 Державного пожежно-рятувального загону.

Сьогодні, напередодні 87-ї річниці утворення Хмельницької області, відбувся захід, присвячений рідному краю та визначним особистостям цивільних професій, котрі зробили внесок в розбудову Хмельниччини та нашої Перемоги. Привітав краян начальник ОВА Сергій Тюрін.

Верховна Рада України на пленарному засіданні 19 вересня 2024 року прийняла в цілому проект Постанови Верховної Ради України «Про перейменування окремих населених пунктів та районів» (реєстр. №12043). За відповідне рішення проголосувало 281 народний депутат України.

Другий випадок знищення саджанців молодих кленів зафіксували у Шепетівці. Відео з місця злочинного ставлення до праці комунальників та благоустрою міста поширив у соцмережах міський голова.

У Нетішині слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій травмувалась 10-річна дівчинка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 вересня, близько 08:20 години по проспекту Незалежності.

У грудні минулого року до Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області звернулася жінка із заявою про встановлення факту проживання її з чоловіком-військовослужбовцем, котрий загинув у м. Бахмуті Донецької області. Запевнила суд, що з 10 січня 2018 року перебувала з ним у фактичних шлюбних відносинах, вони мали спільний бюджет, піклувалися один про одного та вели домашнє господарство.

В Україні реєструють випадки гарячки Західного Нілу. 2 таких випадки зареєстровані у Хмельницькому. Про це повідомив генеральний директор ДУ "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України", головний державний санітарний лікар Хмельницької області Микола Габрикевич.

0
репостів
0
репостів