Розділ Бізнес

Хмельницькобленерго спрогнозувало кого і коли зачепить відключення світла сьогодні

Автор 27 травня 2024, 15:08

Сьогодні, 27 травня 2024 року, погодинні відключення відбуватимуться у вечірні години, орієнтовно з 19:30 до 23:30. Про це нагадав відділ зв`язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго".

Енергетики Товариства щогодини аналізують рівень споживання електричної енергії в області, аби не перевищувати ліміт, доведений НЕК «Укренерго», і здійснюють відключення лише у разі потреби. Саме тому й час може трохи зміститися. А ще велике значення має віддаленість об’єктів, з якими працюють оперативні бригади. Адже не всім обладнанням можливо керувати віддалено, з диспетчерського центру.

Опублікований у суботу Графік містить основну та додаткову чергу. На 27.05.2024 року – основною чергою є перша. А третя черга, позначена світліший кольором, є додатковою – може знеструмлюватися у крайньому випадку, якщо рівень споживання електроенергії в області все ж наближатиметься до визначеного ліміту, попри відключення першої черги. Дізнатись свою чергу ви можете тут.

Вкрай важливим є раціональне та ощадливе використання електричної енергії. Закликаємо вас, шановні споживачі, дослухатися до прохань енергетиків, вимикати зайві прилади, освітлення в порожніх приміщеннях, не вмикати по декілька приладів одночасно.

0
репостів
0
репостів