Розділ Суспільство

У Шепетівці рідним загиблих військових вручили державні нагороди

Автор 25 жовтня 2024, 13:25

Сьогодні начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков разом з начальником Шепетівського районного ТЦК та СП Сергієм Царуком та секретарем Шепетівської міської ради Романом Вознюком вручили державні нагороди сім’ям загиблих Героїв.

Указом Президента України від 03 квітня 2024 року №215/2024 орденами «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Роя Володимира Ігоровича (посмертно) та солдата Шиманюка Андрія Сергійовича (посмертно).

Указом Президента України від 30 квітня 2024 року №255/2024 орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Ряжських Романа Вікторовича (посмертно).

Щира подяка рідним за мужніх, безстрашних, хоробрих чоловіків, синів, братів – Героїв-захисників, які віддали за Україну своє життя.

Кожна нагорода є свідченням самовідданої боротьби за свободу та незалежність України. Кожен воїн з гідністю виконував свій обов’язок громадянина, захищаючи свою Батьківщину до останнього подиху. У наших серцях завжди житиме пам’ять про тих, хто загинув на полі бою заради гідного майбутнього українського народу.

Слава Україні! Героям Слава!

Шепетівська РВА

0
репостів
0
репостів